RODINNÝ DOM POVAŽANY

Návrh kuchyne prepojenej s jedálňou a obývacou izbou

DIZAJN

INTERIOSTUDIO  vytvorilo dizajnový návrh kuchyne prepojenej s obývacou izbou v novostavbe rodinného domu v Považanoch.

Hlavnou požiadavkou 4-člennej rodiny bola kuchyňa s dostatočne veľkou pracovnou plochou, množstvom úložných priestorov a vstavané spotrebiče. Taktiež zakomponovanie barového pultu do celkového návrhu.

V rodine žijú dve malé deti a preto sme sa rozhodli použiť spôsob otvárania dvierok cez lišty, aby sa deti neporanili na vytŕčajúcich úchytkách.

Majitelia preferujú svetlé tóny a prírodné materiály, preto sme sa v tomto návrhu rozhodli na všetky viditeľné plochy použiť DTDL K5414 RO/RO Dub ENDgrain klasik od výrobcu KAINDL. Na pracovnú plochu sme použili dosku od výrobcu EGGER F637 ST16, ktorá svojou štruktúrou pripomína betón, či drsnú omietku.

Celkový dizajn pôsobí veľmi príjemne, vytvára domácku atmosféru a vystihuje predstavu majiteľov o ich vysnívanom bývaní.

31 m2

OBYTNEJ PLOCHY

1

MESIAC DIZAJN

3

MESIACE REALIZÁCIA

2020

ROK REALIZÁCIE

MATERIÁLY

VIZUALIZÁCIE